COVID-19 UPDATE - JULY 2020

Beste deelnemer,

U schreef zich samen met 130 (!) andere teams in voor de Belgian Westhoek Classic 2020. Een recordaantal! Omdat we houden van een klare en duidelijke communicatie, weerhouden we er ons niet aan om in deze bizarre tijden u een update omtrent het evenement te bezorgen. Uiteraard kan in deze onvoorspelbare periode alles snel omslaan, maar zoals het er nu naar uitziet kan het evenement plaatsvinden!

We hebben alle 39 gemeentes die we doorkruisen gecontacteerd en kregen positieve respons weliswaar onder voorwaarde van de op dat moment geldende maatregelen. Slechts 1 gebied was minder enthousiast en we hebben uit voorzorg een nieuw -maar even uitdagend- tracé uitgestippeld! Daarnaast hadden we eind vorige week een extra contactmoment met alle locaties die we aandoen, zoals hotelovernachting, lunch, finishlocatie en startlocatie. Daar gelden uiteraard de door de Nationale Veiligheidsraad opgelegde maatregelen die ondertussen ingeburgerd zijn.

Uiteraard is veiligheid & gezondheid onze prioriteit, en daarom zullen we de situatie dag na dag analyseren en indien nodig een (korte) samenvatting publiceren die een overzicht zal weergeven van de minimale maatregelen. Laat u niet afschrikken. We gaan zelf geen extra maatregelen opleggen dan diegene die nodig zijn, al zullen we wel extra inspanningen leveren op vlak van overdracht van documenten zoals tijdkaarten, roadbooks en bulletins en zal het verloop van de administratieve controle er geheel COVID-proof uitzien!

Extra beschikbare startplaatsen - betalingen

Nog meer goed nieuws! Iedereen staat uiteraard te popelen om de competitie te kunnen hervatten. Een overvolle startlijst is het grootste bewijs. Om alle ingeschreven teams te bedanken voor hun vertrouwen in onze organisatie zullen alle inschrijvingen ook verzilverd kunnen worden tot een startplaats. Om uw deelname echter te garanderen, dient het inschrijvingsgeld -zoals voorzien in het reglement- overgemaakt te worden voor 1 augustus 2020.De betalingsstatus van uw team kan geraadpleegd worden op onze voorlopige deelnemerslijst. Ziet u 'geaccepteerd' bij uw teamgegevens, dan is uw betaling reeds voltooid.

Betalingsgegevens
BE 61 9733 6188 5917 (BIC ARSPBE22) op naam van JBREvents met vermelding van uw teamgegevens.

Inschrijvingstarief
250 € / team + 50 € pp maaltijdpackage

Zin om even te oefenen?

De organisatoren stellen het 'Start2Regularity' roadbook deze zomer beschikbaar. Het concept is eenvoudig: u reserveert online uw roadbook, u rijdt wanneer u het zelf wil en dient uw controlekaart digitaal in voor 20 augustus. Een ideaal leerinstrument zonder tijdsdruk, of handig om 'er even in te komen' alvorens het echte werk opnieuw aan te vatten.


Meer info: www.jbrevents.be/start2regularity