Tijd om in te schrijven! 

-the most authentic regularity-
17-18 september 2021

Hoewel het weekend van 17 en 18 september 2021 nog ver weg lijkt en alle autosportactiviteiten momenteel op non-actief staan, is het tijd om vooruit te denken! Om onze organisatorische voorbereiding niet in het gedrang te laten komen, blijft het openen van de inschrijvingen voor de komende editie van de Belgian Westhoek Classic komende donderdag 1 april om 20u om exact te zijn, behouden! Meer zelfs... Traditioneel is onze startlijst in enkele uren compleet 'uitverkocht' door een 100-tal enthousiaste teams, maar dit jaar verwachten we meer dan ooit een drukte van jewelste op onze website server op 1 april rond 20 uur... Misschien is het de eerdere aankondiging van het parcours in de wouden rond Couvin, maar iedereen lijkt op hete kolen te zitten om opnieuw aan de slag te kunnen!


100% terugbetaalbare inschrijvingsmodaliteiten
Vorig jaar was Belgian Westhoek Classic één van de weinige evenementen die heeft kunnen plaatsvinden. «September lijkt momenteel, rekening houdende met de vaccinatiecampagne en de grotere outdoor-mogelijkheden tijdens de zomermaanden, ook dit jaar een haalbare kaart. We willen echter geen risico's nemen en de veiligheid van onze deelnemers & medewerkers blijft ten allen tijde primordiaal. Daarom volgen we nauwlettend de actualiteit en zullen we op tijd in overleg gaan met bevoegde instanties. Indien het evenement niet kan plaatsvinden, zullen we hierover tijdig beslissen en garanderen we 100% terugbetaling van de inschrijvingsgelden. We willen er weliswaar wel graag op wijzen dat inschrijven en betalen per 1 april nodig is om je te verzekeren van een startplaats, want de eerste 100 betalende inschrijvingen zullen geselecteerd worden tot deelname. Kan het evenement niet plaatsvinden, dan garanderen we een 100% terugbetaling. Een extra reden om op 1 april je van een startplaats reeds te verzekeren!»


2 categorieën: Classic en Expert
We herinneren er jullie graag aan dat deelnemen aan de Belgian Westhoek Classic, de meest authentieke & ouderwetse regelmatigheidsrally en dé afspraak van de regionale kalender, kan in één van de twee categorieën: de categorie classic, de drukst bezette categorie met een puur roadbook die het meest aanleunt bij de traditionele wedstrijden en waarbij gezond verstand voldoende is om te genieten van het vijfsterrenparcours, of de categorie expert, voor teams die extra navigatie-uitdagingen verkiezen. Echter, één zaak hebben ze gemeenschappelijk: een uitmuntende route uit de hand van onze route managers Bjorn & Jens Vanoverschelde en... de autosportgekke sfeer zowel bij de start op de Grote Markt te Ronse als bij de aankomst in het oldtimerdorp te Heestert. En als het kan, met je partner of vrienden er opnieuw bij deze keer!

Afspraak op donderdag aanstaande en in een volgend communiqué waar we meer details zullen vrijgeven over een unieke regelmatigheidsproef op afgesloten wegen die we live in beeld zullen brengen!